ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 5 aprilie 2024
05/04/2024 09:02 in STIRI

Vineri, vremea va fi caldă în întreaga țară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 16 grade Celsius în Bucovina și în estul Transilvaniei, ajungând până la 24...25 de grade Celsius în Oltenia. Se prevăd ploi în regiunile nordice, nord-estice și centrale, însă există posibilitatea unei ploi rapide și în alte zone.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se anunță o zi însorită și o amiază plăcută. Șansele de ploaie sunt minime, iar temperaturile vor crește ușor față de ziua precedentă, situându-se în jurul valorii de 22...23 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, se înregistrează o creștere a temperaturilor, care vor atinge 20...21 de grade Celsius. Vor fi ploi, în special în a doua parte a zilei și seara, însoțite de averse și posibile fenomene electrice.

În Botoșani, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla ușor dinspre vest. Se așteaptă ploi ușoare în cea de-a doua parte a zilei, iar temperaturile diurne vor oscila între 15 și 17 grade Celsius, coborând până la 9 grade Celsius în timpul nopții.

La munte, vor fi perioade cu înnorări și ploi, iar în zonele înalte s-ar putea să cadă lapoviță sau chiar ninsoare. Soarele va apărea din când în când, iar vântul va avea intensificări pe creste. Temperaturile vor rămâne ridicate pentru această perioadă a anului, iar în masivele vestice se va înregistra o ușoară încălzire.

 

COMMENTS