Furt la o societate comercială din Botoșani. Un tânăr a fost reținut de polițiști
03/04/2024 12:53 in STIRI

Un tânăr a fost reținut de polițiști după un furt la o societate comercială. Botoșăneanul în vârstă de 30 de ani, din orașul Săveni, a fost reținut marți pentru 24 de ore pentru furt calificat. Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința acestuia, dar și în alte trei locații folosite de acesta.

"Din verificări, a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 30 spre 31 martie a.c., ar fi pătruns fără drept într-o societate comercială și ar fi sustras o sumă de bani și un televizor. Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuința tânărului și alte locații folosite de acesta, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Botoșăneanul a fost condus la sediul poliției, unde a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

COMMENTS