Razii cu mascații și jandarmii în cartierul Parcul Tineretului, Centrul Vechi și Piața Centrală din Botoșani
28/03/2024 10:52 in STIRI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au acționat în data de 27 martie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona cartierului Parcul Tineretului, Centrul Vechi și Piața Centrală.

Polițiștii au fost însoțiți de reprezentanți ai S.C. Locativa Botoșani și Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanelor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 250 de persoane, dintre care 21 au fost supuse controlului corporal, fără a fi identificate bunuri interzise la deținere. Pe străzile din zona adiacentă cartierelor în care s-a desfășurat acțiunea au fost instituite șase filtre rutiere, fiind controlate peste 60 de autovehicule.

De asemenea, au fost verificate 94 de imobile aflate în administrarea S.C. Locativa și 12 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.600 de lei, pentru abateri la regimul rutier, nerespectarea normelor de conviețuire socială și nerespectarea prevederilor legale privind produsele din sectorul agricol, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

 

COMMENTS