A patra ediție a Cupei de Rafting Cornișa va avea loc în toamnă. Se fac deja înscrieri
11/03/2024 09:40 in STIRI

A patra ediție a Cupei de Rafting Cornișa, etapă a circuitului Rafting Euro Cup, va avea loc în toamnă la Cornișa Aqua Park Botoșani, fiind organizată sub patronajul International Rafting Federation, au anunțat reprezentanții Cornișa Aqua Park. Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie 2024, iar cei interesați se pot înscrie deja la Cornișa Rafting & Kayaking Euro Cup 2024.

"Este singurul parc din Europa de Est. Cel mai apropiat de noi este în Slovacia. Mai sunt în Belgia, Londra, cel mai mare din Europa, unul în Olanda și unul la Viena. Vom aduce aici echipe din afara țării și a Europei, care vor ajunge aici pentru competiții. Anul viitor, împreună cu Cornișa, ne pregătim să organizăm o Cupă Europeană de rafting aici", spunea Mihai Mareş, instructor internațional, Asociația Profesională de Rafting.

Canalul pentru rafting are o lungime de 280 de metri, cu o diferență de nivel de 5 metri. Vizitatorii care nu vor senzații atât de "intense" se pot plimba pe lacul de agrement cu hidrobicicletele sau cu bărcile.

COMMENTS