Ziua Internațională a Femeii a fost marcată și în centrele de îngrijire și asistență a persoanelor cu dizabilități acolo unde un gest simbolic a reușit să aducă zâmbete pe chi
08/03/2024 15:47 in STIRI

Ziua Internațională a Femeii a fost marcată și în centrele de îngrijire și asistență a persoanelor cu dizabilități, unde un gest simbolic a reușit să aducă zâmbete pe chipurile doamnelor care beneficiază de aceste servicii. Și asta pentru că pompierii botoșăneni le-au oferit, în numele tuturor colegilor din județ, câte o floare, o felicitare și o surpriză dulce.

Bucuria s-a putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile și urările de bine, de liniște și mai ales de sănătate.

Poveștile de viață ale acestora i-au impresionat pe pompieri, care la plecare și-au exprimat promisiunea de a reveni și cu alte ocazii.

Pentru toate femeile, aceste mici gesturi contează foarte mult, iar pentru angajații MAI este o onoare și o bucurie să le aducă primăvara în suflete, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Pompieri Botoșani.

 

COMMENTS