ADS
ADS
ADS
Un tânăr de 25 de ani din Botoșani, pus în arest la domiciliu, a fost găsit la plimbare pe bulevard. Acum a ajuns în Centrul de Arestare
21/02/2024 13:52 in STIRI

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Botoșani, care fusese plasat în arest la domiciliu, a fost surprins în timp ce se plimba pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Gestul său a avut consecințe grave, iar acum se află în Centrul de Arestare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, în data de 20 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri s-au sesizat din oficiu în legătură cu săvârșirea infracțiunii de evadare și au propus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu în cazul tânărului de 25 de ani. Acesta fusese plasat în arest la domiciliu în urma mai multor furturi comise în municipiul Botoșani.

„Astfel, deși se afla sub măsura arestului la domiciliu, tânărul a fost identificat de polițiștii botoșăneni pe Bulevardul Mihai Eminescu, încălcând astfel obligațiile impuse de lege, care prevăd că nu are voie să părăsească domiciliul decât cu aprobarea organelor judiciare. Ca urmare, s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, precizează polițiștii.

 

COMMENTS