Prognoza meteo, azi, 22 ianuarie 2024
22/01/2024 09:00 in STIRI

Astăzi, în România, gerul persistă în majoritatea regiunilor, îndeosebi dimineața. În regiunile extracarpatice, primele ore ale zilei vor aduce ceață, în timp ce celelalte zone vor beneficia de soare și o atmosferă plăcută. Temperaturile maxime se vor situa între -5 grade în depresiuni și zonele cu ceață persistentă, ajungând la 8 grade în Dealurile de Vest.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, temperaturile vor înregistra o ușoară creștere față de ziua precedentă, oprindu-se în jurul a 3 grade. Dimineața vor exista condiții de ceață, iar vântul va avea intensificări, dar pe parcursul zilei se va însenina treptat. În nordul Moldovei și în Bucovina, se anunță o zi frumoasă, cu soare, câțiva nori și puțină ceață la începutul zilei. La amiază, temperaturile vor atinge până la 3 grade Celsius la Suceava.

La Botoșani, temperatura maximă înregistrată va fi de 2 grade Celsius, sub un cer senin. Vântul va sufla slab dinspre sud-est, iar în timpul nopții temperaturile vor scădea la -7 grade Celsius.

În zonele de munte, gerul revine dimineața, dar pe parcursul zilei se anunță vreme frumoasă, cu cer mai mult senin. Norii vor apărea doar trecător, iar temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere.

 

COMMENTS