ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 16 noiembrie 2023
16/11/2023 10:58 in STIRI

Joi, în Botoșani, ne bucurăm de o zi cu vreme frumoasă, caracterizată de cer senin și temperaturi moderate. Termometrele vor indica maxime cuprinse între 8 și 9 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat dinspre sectorul nordic, fără a aduce precipitații în timpul zilei.

În restul regiunii Moldovei sudice și în nordul Munteniei, ziua se anunță însorită, însă se va simți prezența vântului, mai ales după prânz. Temperaturile rămân plăcute, în jurul valorii de 15 grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei, inclusiv în Bucovina, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, atingând cu greu 11 grade, în special în zona Vasluiului. Aici, vântul se va intensifica, cu rafale de până la 55 km/h. La altitudini mai mari, în zonele montane, se anunță rafale de peste 70 km/h, însoțite de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

La munte, vremea se răcește, iar soarele nu va fi prea vizibil. Vor fi puține precipitații, în special ploi slabe trecătoare, cu vânt intensificat pe creste. La altitudini de peste 1400 de metri, se așteaptă lapoviță și ninsoare.

COMMENTS