ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 15 noiembrie 2023
15/11/2023 10:28 in STIRI

Miercuri, temperaturile vor rămâne relativ calde pentru această perioadă a anului. În cea mai mare parte a țării, se prognozează precipitații sub formă de ploaie, iar temperaturile încep să înregistreze un declin. Maximele vor oscila între 8 și 10 grade în depresiuni și vor atinge 18 grade în Lunca Dunării.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, norii se adună, iar precipitațiile vor fi locale. Ploile vor fi mai consistente în zonele montane, iar temperaturile maxime vor stagna la 14 grade.

Jumătatea nordică a Moldovei și Bucovina vor avea o zi mohorâtă, cu ploi extinse și o ușoară scădere a temperaturilor.

În Botoșani, cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor indica maxime cuprinse între 10 și 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab dinspre sectorul sudic, iar ploile sunt așteptate în timpul zilei.

La munte, se prevăd condiții meteorologice închise, temperaturi în scădere și precipitații abundente. Se estimează acumulări de apă de până la 20 de litri pe metru pătrat, iar în zonele înalte, în seră, se prognozează lapoviță și ninsoare. Vântul va atinge viteze de peste 70-80 km/h pe crestele montane.

 

COMMENTS