ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 6 noiembrie 2023
06/11/2023 07:51 in STIRI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 6 noiembrie 2023. Cu toate că temperaturile vor fi surprinzător de ridicate pentru această perioadă din an, instabilitatea atmosferică va domina peisajul.

Potrivit specialiștilor de la ANM, valorile termice vor depăși media normală pentru această săptămână în toate regiunile țării, cu o abatere termică pozitivă mai pronunțată în regiunile sud-estice. Cu toate acestea, fenomenele meteorologice vor fi mai capricioase decât se aștepta, având potențialul de a crea probleme pentru locuitorii din zonele afectate.

În ceea ce privește precipitațiile, se așteaptă o creștere semnificativă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, cu un accent deosebit în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali. Restul teritoriului va experimenta cantități de precipitații apropiate de media normală pentru această perioadă.

În Botoșani, prognoza indică cer senin și temperaturi maxime cuprinse între 17 și 18 grade Celsius, în ciuda contextului general de instabilitate atmosferică. Vântul ușor care va sufla dinspre sectorul vestic ar putea aduce o ușoară răcorire.

COMMENTS