ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 3 octombrie 2023
03/10/2023 08:20 in STIRI

 

 

Marți, temperaturile vor înregistra o creștere, iar vremea va deveni mai caldă decât ar fi de așteptat la început de octombrie. În întreaga țară, vom avea parte de vreme frumoasă, cu soare și câțiva nori inofensivi. Maximele termice vor varia de la 19-20 de grade în depresiuni până la 25-26 de grade în Muntenia.

Situția se menține asemănătoare și în Moldova sudică și în nordul Munteniei, cu soare predominant pe parcursul celei mai mari părți a zilei și o ușoară încălzire termică. După prânz, temperaturile vor atinge 24 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vremea se va menține frumoasă, cu câțiva nori și temperaturi de până la 24 de grade. Vântul va fi ușor, iar în timpul nopții cerul se va însenina complet.

În Botoșani, vremea va rămâne răcoroasă, cu un cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat din direcția sudică. Maximele termice se vor situa, în general, între 22 și 24 de grade Celsius.

Pe timp de noapte, cerul va fi predominant senin, iar vântul va continua să sufle slab și moderat din sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 10 grade Celsius.

Și la munte, temperaturile vor continua să crească, depășind valorile normale pentru această perioadă din calendar. Ne putem bucura de soare și vreme frumoasă în cea mai mare parte a zilei. Vântul nu va crea probleme semnificative, cu excepția primelor ore ale dimineții, când pot apărea condiții de ceață în văi și în depresiuni.

 

 

COMMENTS