Prognoza meteo, azi, 2 octombrie 2023
02/10/2023 08:24 in STIRI

Luni, vremea se răcește în sudul țării. Temperaturile maxime vor porni de la 18 grade Celsius în depresiuni și se vor opri la 25 de grade în Muntenia. Vântul va avea intensificări în zonele estice și sud-estice, iar în prima parte a zilei este posibil să apară puține ploi în sudul țării și în regiunile montane.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, temperaturile vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Practic, ne îndreptăm către valorile normale pentru această perioadă, cu maxime în jur de 23-24 de grade Celsius. Vântul va sufla mai puternic și în aceste zone, dar atmosfera va rămâne predominant însorită pe parcursul zilei.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vom avea parte de o vreme frumoasă, cu câțiva nori pe cer și temperaturi de 20-22 de grade Celsius în timpul zilei. Vântul va avea intensificări și în această regiune.

În Botoșani, vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va avea intensificări din sector nordic. Maximele termice vor varia, în general, între 18 și 23°C. Pe timpul nopții, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab din sector predominant vestic. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 3 și 8°C.

 

 

COMMENTS