ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 30 septembrie 2023
30/09/2023 08:36 in STIRI

Astăzi, ne bucurăm de o vreme neobișnuit de caldă, cu mult soare și doar câțiva nori de ploaie care pot apărea în vestul și nordul țării. Maximele termice vor varia considerabil, pornind de la 23 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și ajungând până la 29 de grade în sudul și sud-estul României.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vom avea parte de vreme frumoasă, puțin vânt și o atmosferă aproape estivală în miezul zilei. Temperaturile vor urca până la 28-29 de grade în această zonă.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, după prânz, pot apărea înnorări și există șanse de ploi scurte și trecătoare. În ansamblu, ne așteaptă soare, vreme plăcută și o încălzire semnificativă, cu temperaturi de până la 28 de grade.

În Botoșani, vremea va rămâne caldă, cu cer variabil și vânt slab până la moderat. Maximele termice vor oscila, în general, între 24 și 28°C. Noaptea, cerul se va înnora mai mult, iar sporadic pot apărea ploi sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din direcția nord-vest. Temperaturile minime vor fi în general între 10 și 15°C.

Pe litoral, ne așteaptă încă o zi perfectă pentru plajă, cu soare, o briză activă și temperaturi care pot atinge 30 de grade în timpul zilei. Apa mării rămâne călduță, în jur de 27 de grade.

 

COMMENTS