Prognoza meteo, azi, 23 septembrie 2023
23/09/2023 09:20 in STIRI

 

O vreme deosebit de călduroasă și un disconfort termic semnificativ sunt așteptate în România în următoarele zile. Temperaturile vor depăși pragul de 30 de grade Celsius aproape peste tot, iar în sud, în vest și în sud-vest, vom resimți efectele caniculei.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, vremea va fi frumoasă și caldă. Norii vor apărea sporadic, vântul va adia plăcut, și după prânz, termometrele vor arăta cifre impresionante, atingând 33 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, dimineața vor exista condiții de ceață, dar soarele va ieși mai târziu, iar la amiază, temperaturile vor ajunge la 31 de grade Celsius.

În județul Botoșani, încălzirea continuă. Cerul va fi variabil ziua și mai senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări din sectorul sud-estic. Maximele termice vor varia, în general, între 29 și 31°C, iar minimele între 12 și 16°C.

Pe litoral, cerul va fi mai senin, cu vânturi ceva mai intense. Atmosfera se va menține caldă, iar temperaturile maxime vor atinge 26 de grade pe plajă și 24 de grade în apa mării. Dimineața, pot exista condiții de ceață.

 

 

COMMENTS