ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2023
22/09/2023 08:51 in STIRI

Vineri, ne așteaptă o zi cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului. Cele mai înalte valori, de până la 34 de grade Celsius, vor fi înregistrate în sud-vestul Munteniei, în timp ce pe litoral temperaturile vor varia între 24 și 26 de grade Celsius.

Încălzirea va fi remarcabilă și în Moldova sudică și în nordul Munteniei, unde termometrele vor atinge 32 de grade Celsius. Ziua va fi frumoasă, cu câțiva nori și un vânt mai intens.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vom avea parte de soare, dar și de înnorări și posibile averse izolate, în special în zonele de munte. Temperaturile vor crește față de ziua anterioară, ajungând la 30 de grade Celsius în timpul zilei.

În județul Botoșani, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din sectorul sud-estic. Maximele termice vor varia, în general, între 26 și 31°C, în timp ce minimele vor oscila între 17 și 19°C.

Pe litoral, ne așteaptă o zi frumoasă și caldă, cu cer variabil și un vânt mai puternic. Temperaturile în stațiuni vor fi cuprinse între 24 și 26 de grade Celsius, iar temperatura apei mării nu va depăși 24 de grade Celsius.

 

COMMENTS