ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 13 septembrie 2023
13/09/2023 08:54 in STIRI

Vremea se menține plăcută și însorită în cea mai mare parte a țării pentru ziua de miercuri. Cu toate acestea, în sud-est se anunță intensificări ale vântului, iar în zonele montane, spre seară, ar putea apărea câțiva nori de ploaie.

Maximele termice vor varia în funcție de regiune. Pe litoral, temperaturile vor porni de la 24-25 de grade Celsius și vor atinge 34 de grade în sudul și vestul României. În Moldova sudică și în nordul Munteniei, temperaturile vor urca până la 32-33 de grade, oferind o zi frumoasă cu câțiva nori și un ușor vânt. Pe timpul nopții, cerul se va însenina complet, iar minimele vor coborî la 16-17 grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vom avea parte de soare, dar și de înnorări în timpul după-amiezii, mai ales în zonele montane, unde există posibilitatea de a se înregistra ploi. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, atingând 30-31 de grade Celsius.

În Botoșani, dimineața cerul va fi senin, dar în timpul zilei și seara se vor înregistra înnorări. Vântul va sufla slab dinspre est, iar temperaturile maxime vor fi în general între 25 și 29 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între 14 și 17 grade Celsius.

Pe litoral, vremea va rămâne frumoasă, cu cer senin și temperaturi plăcute, atingând până la 26 de grade Celsius în stațiuni. Vântul va deveni mai insistent, iar apa mării se menține la o temperatură de 22-23 de grade Celsius.

 

COMMENTS