ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 12 septembrie 2023
12/09/2023 09:29 in STIRI

Marți avem o încălzire ușoară în majoritatea regiunilor, cu soare și vreme bună, dar cu posibilitatea unor ploi slabe, mai ales pe seară, în zonele montane și în nord-estul țării.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea se anunță frumoasă, cu cer mai mult senin și o atmosferă plăcută după orele prânzului. Temperaturile vor crește ușor față de ziua precedentă, ajungând la maxime de 28-29 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, în a doua parte a zilei se vor înregistra ceva înnorări, iar în unele zone este posibil să apară ploi trecătoare. Până atunci, soarele va străluci și temperaturile vor fi cu 2-3 grade mai ridicate decât în ziua de luni.

În Botoșani, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat din sectorul estic. Maximele termice se vor situa în general între 27 și 28 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între 8 și 12 grade Celsius.

Pe litoralul românesc, vremea se va menține plăcută, chiar și în mijlocul lunii septembrie. Marți, norii vor fi destul de rari, iar briza mării va aduce o adiere plăcută. Temperaturile maxime vor atinge valori de 25-26 de grade Celsius, iar apa mării va avea o temperatură de 23 de grade Celsius.

 

COMMENTS