ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 11 septembrie 2023
11/09/2023 08:38 in STIRI

Ziua de luni aduce vreme frumoasă și temperaturi plăcute în majoritatea zonelor din România. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării, cu excepția estului și zonei montane, unde pot apărea câțiva nori.

Nu sunt anunțate ploi, iar vremea va fi dominată de soare. Maximele termice variază în funcție de regiune, cu temperaturi de 23-24 de grade în sudul litoralului și atingând 32 de grade în Banat.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, avem temperaturi agreabile, în jur de 27 de grade. Norii vor fi rar întâlniți, iar vântul nu va fi prea puternic.

În nordul Moldovei și în Bucovina, dimineața va fi mai răcoare, dar vremea se va îmbunătăți după prânz. Maximele vor ajunge la 26-27 de grade, fără alte fenomene meteorologice semnificative.

În Botoșani, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din sectorul estic. Temperaturile maxime se vor situa în general între 22 și 25 de grade Celsius, iar minimele vor oscila între 10 și 12 grade Celsius.

Pe litoral, temperaturile vor crește ușor față de ziua precedentă. Se anunță vreme perfectă pentru plajă, cu cer senin, briză plăcută și temperaturi de până la 26 de grade în stațiuni. Apa mării va avea o temperatură de 23-24 de grade Celsius.

 

COMMENTS