Prognoza meteo, azi, 6 septembrie 2023
06/09/2023 09:56 in STIRI

Astăzi se încălzește și vremea frumoasă cuprinde aproape toată țara. O să mai plouă puțin în sud-estul extrem, iar către seară apar câteva ploi slabe la deal și la munte. Maximele pornesc de la 21...22 de grade în depresiuni și ajung la 29...30 de grade în sudul României.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim soare, vreme bună și temperaturi în creștere. Se ating 28...29 de grade, dar vântul rămâne destul de intens și aici.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina este răcoare la începutul zilei, dar atmosfera devine foarte plăcută după prânz. Temperaturile, mai mari decât ieri, ajung la 27 de grade. În zonele montane, mai pe seară o să picure trecător.

În Botoșani, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic. Maximele termice vor fi cuprinse, în general, între 24 și 27°C, iar minimele între 11 și 15°C.

Pe litoral mai apar ceva înnorări și averse în prima parte zilei. Apoi vântul împrăștie norii și ajunge la viteze de 60 km/h. Vor fi 28 de grade pe plajă și 26 de grade în apa mării.

 

COMMENTS