Tânărul din Botoșani care intrase în mare să salveze un copil a fost găsit mort
20/08/2023 19:34 in STIRI

 

Tânărul din Botoșani, care vineri seară a intrat în mare pentru a salva un copil și a dispărut, a fost găsit mort. Corpul său neînsuflețit a fost adus la țărm de valuri, iar identificarea a avut loc duminică dimineață, în zona plajei Azur, între Eforie Sud și Eforie Nord.

Autoritățile din Constanța au confirmat că persoana găsită decedată este tânărul din Botoșani care dispăruse în data de 18 august în Marea Neagră, în apropierea plajei Steaua de Mare.

Tânărul, în vârstă de 35 de ani, din Botoșani, a intrat în apă pentru a salva un băiețel în vârstă de șase ani, care nu mai putea ajunge la mal. Din nefericire, el a fost prins de curenții apei și a dispărut.

Este important de menționat că tânărul din Botoșani era agent principal de poliție și lucra la Penitenciarul Botoșani. În momentul tragic, el se afla în concediu la Eforie Nord, împreună cu familia sa.

Scena a fost observată de o tânără din Constanța, care a sunat la numărul de urgență 112, solicitând sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La fața locului s-au deplasat 11 scafandri constănțeni pentru a iniția operațiunile de căutare. Căutările, care au fost întrerupte pe timpul nopții, au fost reluate în dimineața următoare. Cu toate acestea, până în după-amiaza zilei de sâmbătă, bărbatul din Botoșani nu fusese găsit.

Bunurile personale ale polițistului au fost descoperite pe un șezlong de pe plaja din fața complexului Steaua de Mare din Eforie Nord. Pe baza documentelor găsite, soția sa a fost informată despre situație. Este de menționat că bărbatul decedat era tatăl a doi copii.

 

 

COMMENTS