Tânărul din Botoșani dispărut la Constanța este agent de poliție. Botoșăneanul, căutat în continuare de scafandri
20/08/2023 10:30 in STIRI

Tânărul din municipiul Botoșani, dispărut vineri seara la Constanța, este agent principal de poliție de penitenciar. Botoșăneanul în vârstă de 35 de ani este angajat al Penitenciarului Botoșani.

El se afla în concediu la Eforie Nord, alături de familie, iar vineri seara a intrat în apă pentru a salva un copil de șase ani, care nu mai reușea să înoate spre mal. Băiețelul a reușit să iasă din apă, însă polițistul de la Penitenciarul Botoșani a fost prins de curenții apei și a dispărut.

O tânără din Constanța a văzut întreaga scenă și a sunat la 112, cerând sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La fața locului au ajuns și 11 scafandri constănțeni, care au început căutările. Oprite pe timpul nopții, căutările au fost reluate duminică dimineață. Până duminică după-amiază, botoșăneanul nu a fost găsit.

Bunurile personale ale polițistului au fost găsite pe un șezlong de pe plaja din fața complexului Steaua de Mare din Eforie Nord. Pe baza documentelor, a fost anunțată și soția acestuia, care cel mai probabil, la momentul respectiv, era la hotel. Bărbatul dispărut este tatăl a doi copii.

 

 

 

COMMENTS