ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 13 august 2023
13/08/2023 09:20 in STIRI

Astăzi, temperaturile vor înregistra o creștere semnificativă, aducând o vreme călduroasă în zonele de câmpie. Vor fi condiții excelente pentru o zi frumoasă și însorită. Norii vor apărea doar sporadic și nu se anticipă precipitații în această perioadă.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea se anunță extrem de plăcută. Temperaturile vor urca treptat, atingând un maxim de 31 de grade Celsius. Norii vor fi rari pe cer, iar vântul nu va crea probleme deosebite.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, condițiile vor fi, de asemenea, favorabile. Temperaturile vor ajunge la aproximativ 30 de grade Celsius în timpul zilei, cu o prezență redusă a norilor. Pe timpul nopții, cerul se va însenina complet, lăsând loc unei atmosfere liniștite.

În Botoșani, temperaturile vor oscila între 25 și 29 de grade Celsius în cursul zilei. Vântul va sufla cu o intensitate moderată dinspre sud-vest, având o viteză medie de aproximativ 7 km/h.

Pe litoral, se va bucura de încă o zi minunată. Cerul va fi predominant senin, iar vântul va avea intensificări temporare. Maximele termice vor ajunge la 30 de grade pe plajă, iar temperatura apei mării va fi de aproximativ 23 de grade Celsius.

 

 

 

COMMENTS