ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 12 august 2023
12/08/2023 09:18 in STIRI

Sâmbătă se anunță o zi însorită și plăcută în cea mai mare parte a țării, cu doar câteva excepții. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi ridicate în majoritatea zonelor.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se anunță o zi plăcută și caldă. Cerul va fi predominant senin, iar temperaturile vor atinge maxime de până la 31 de grade Celsius. Vântul nu va fi o problemă, fiind liniștit în această zonă.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vremea se va menține frumoasă, însă va fi mai răcoroasă în comparație cu alte regiuni. Temperaturile maxime se vor opri la 27 de grade Celsius. În cursul după-amiezii, pot apărea nori în zona montană și se prognozează o ploaie trecătoare.

În Botoșani, temperaturile vor oscila între 22 și 25 de grade Celsius. Vântul va avea o intensitate moderată, cu o viteză medie de aproximativ 16 km/h, provenind dinspre nord-vest. În general, cerul va fi mai mult senin decât noros.

Pe litoralul Mării Negre, se anunță o zi excelentă pentru plajă. Soarele va străluci pe cerul senin, iar briza activă va asigura o atmosferă plăcută. Temperaturile vor atinge până la 29 de grade Celsius în stațiuni. Cu toate acestea, apa mării va rămâne destul de rece, cu temperaturi de cel mult 22 de grade.

 

COMMENTS