Șofer oprit în trafic cu focuri de armă, după ce nu a tras pe dreapta la semnalul polițiștilor
04/12/2022 13:40 in STIRI

Un șofer a fost oprit de polițiști cu focuri de armă, după ce nu a oprit la semnalul acestora. Sâmbătă, 3 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal D.C. 56 A, în comuna Corni, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, somând în mod repetat conducătorul auto să oprească, însă acesta mu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate 3 focuri cu arma din dotare, atât în plan vertical cât și înspre autovehicul, fără a fi rănită vreo persoană.

În urma utilizării armamentului, conducătorul auto a oprit autoturismul.

”A fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 18 ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Ulterior, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, precizează IPJ Botoșani.

 

COMMENTS