Incendiu violent, sâmbătă seară, într-o gospodărie din județul Botoșani
04/12/2022 12:15 in STIRI

Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce în casă lui s-a produs un incendiu. S-a întâmplat în această seară, în localitatea Dângeni, a declarat Dorinna Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Bărbatul a povestit că a făcut focul în sobă și a plecat să-și viziteze mama, care locuiește în aceeași gospodărie. Când s-a întors acasă, bunurile dintr-o cameră și tavanul erau cuprinse de flăcări.

”Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Astfel, au oprit propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale casei, dar și la alte construcții din apropiere. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza coșului de fum necurățat de funingine. Vă reamintim faptul că în sezonul rece multe dintre incendii se produc din cauza coșurilor de fum defecte, necurățate de funingine sau neprotejate termic față de materialele combustibile din structura acoperișului”, a spus Dorina Lupu.

 

COMMENTS