Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani.
12/10/2022 09:57 in STIRI

Mai multe locuri de muncă în sistemul bugetar au fost scoase la concurs, cele mai multe fiind în școli.

Primăria Comunei Văculeşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, în cadrul proiectului UMBRELLA (U-uman, M-edical, B-unătate, R-espect, E-ducație, L-ibertate, L-ocal, A-dministrație), a funcțiilor contractuale vacante, de: consilier juridic și psiholog. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit nr. 23, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: administrator de patrimoniu, 0,75 normă; muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 1 Copălău, comuna Copălău, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar I S, 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit nr. 23, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: administrator de patrimoniu, 0,75 normă; muncitor calificat. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță”, comuna Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță”, comuna Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator de patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță”, comuna Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de fochist. Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS