ADS
ADS
ADS
Culturile agricole ale unui fermier din Botoșani, furate la lăsarea serii. Hoții au mers cu combina în lanul care nu le aparținea
STIRI
Published on 11/10/2022

Un fermier din județul Botoșani s-a confruntat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu o situație cu totul și cu totul deosebită. El a observat că nu mai puțin de trei hectare de porumb de pe unul din terenurile sale au fost recoltate de persoane încă neidentificate. Cazul s-a înregistrat pe raza comunei Corlăteni. Tăierea porumbului nu a avut loc manual, ci cu ajutorul unei combine agricole, porumbul fiind transferat, mecanic, într-o remorcă, iar utilajele au dispărut așa cum au venit, la scurt timp după ce și-au făcut „treaba”.

Fermierul a obținut imagini de pe o cameră de supraveghere, iar acestea indică utilajul agricol (combina) care a trecut pe acolo și care, cel mai probabil, a participat la furt. El a sesizat Poliția prin numărul unic 112, iar un echipaj a ajuns la fața locului, constatând furtul.

Oamenii legii urmează să stabilească, și cu ajutorul imaginilor de pe camerele video, cine sunt persoanele care și-au însușit munca depusă, timp de un an, de fermierul din Corlăteni. Dacă vor fi prinși, hoții vor fi acuzați de furt calificat.

 

 

Comments