ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări
STIRI
Published on 22/03/2022

Continuă angajările în instituțiile statului, la Botoșani. Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat (2 posturi), la Direcția edilitare. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 Cristești, comuna Cristești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor grupă. Vezi aici conditiile!

Muzeul Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de arheolog debutant, studii superioare, în cadrul Secției Istorie-Arheologie. Vezi aici conditiile!

 

Comments