ADS
ADS
ADS
Cele mai FRUMOASE știri din Botoșani: Şcoala Gimnazială Nr. 11 și-a prezentat oferta educațională 2022 – 2023
STIRI
Published on 20/03/2022

Cele mai frumoase știri din Botoșani au fost prezentate la finele acestei săptămâni de mai mulți copii extraordinari ai Școlii Gimnaziale Nr. 11 din municipiul Botoșani.

Este vorba despre elevii clasei a IV-a C, care au prezentat oferta educațională a Școlii Gimnaziale Nr. 11 pentru anul 2022 – 2023, dar și activitățile extrașcolare la care participă elevii acestei unități de învățământ.

Școala Gimnazială Nr. 11 va avea în anul 2022 – 2023 cinci clase pregătitoare iar elevii clasei conduse de învățătoarea Simona Acsente au reușit să prezinte întreaga unitate școlară în cadrul unui “Buletin de Știri” neconvențional, dar care se apropie de reportajele profesioniste, și care a fost gestionat incredibil de bine de elevii Sofia Baltă și Ianis Ivasuc.

“Am făcut o echipă grozavă cu toții! Am refuzat să ne înstrăinăm unii de alții în timpul pandemiei și am căutat cu determinare alte modalități de apropiere. Am reușit. Ne-am regăsit mai puternici decât eram, mai curajoși și mai dornici să trăim la maximum fiecare moment. A depăși cu zâmbet orice dificultate cred că ne caracterizează, iar prezentarea ofertei educaționale a școlii în acest mod ne-a ajutat să alungăm tristețea cauzată de momentul inerent al despărțirii, la finalul clasei a IV-a. Sigur că s-a muncit mult, dar cu plăcere… iar copiii și-au investit cu drag energia în acest proiect, au venit cu idei și au luat-o de la capăt de câte ori a fost nevoie. Sunt mândră de întregul nostru colectiv, elevi și părinți deopotrivă, am reușit (încă) un lucru minunat împreună! “, ne-a spus coordonatorul întregului proiect, învățătoarea Simona Acsente, care s-a bucurat de susținerea conducerii unității școlare condusă de directorul Eugenia Filip.

Inițiativa a fost primită cu încântare și de Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani.

“Școala Gimnazială Nr. 11 a fost, este și va fi o unitate de învățământ emblematică pentru municipiul Botoșani, în care funcționează și Centrul de Excelență pentru gimnaziu. O școală europeană, în care siguranța și performanța sunt demonstrate de generațiile de elevi care fac cinste școlii, atunci când ajung la cele mai prestigioase licee și facultăți, iar unii colegi profesori sunt chiar foști absolvenți. Familia noastră primește cu brațele deschise și cu inima plină de căldură, copii dornici de a învăța bine și de a ajunge “oameni mari”. Le mulțumim părinților care ne aleg, apoi ne susțin în toate activitățile școlare și extrașcolare, profesorilor care își iubesc meseria și împreună cu noi, contribuie la starea de bine în școală!”, ne-a spus inspectorul general al ISJ Botoșani, Ada Macovei, care este, de altfel, și cadru didactic la această unitate de învățământ.

Video - Cele mai FRUMOASE știri din Botoșani: Şcoala Gimnazială Nr. 11

Sursa: botosani24.ro

 

Comments