ADS
ADS
ADS
Polițist găsit împușcat în cap, lângă teiul lui Eminescu
STIRI
Published on 14/03/2022

Un polițist din Botoșani a fost găsit împușcat în cap, în Parcul Copou din municipiul Iași. Tragedia a avut loc luni dimineață. Din primele informații, tânărul de 25 de ani s-ar fi împușcat în cap, lângă cadavru fiind găsită o armă. Criminaliștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„În jurul orei 6.05 s-a primit un apel la 112, conform căruia în parcul Copou este un tânăr, aproximativ 25 ani, cu plagă împușcată extremitate cefalică și un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimis echipajul Terapie Intensivă Mobilă (TIM)​. S-a găsit pacient cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Barbatul a venit la Iaşi la volanul unui Matiz de culoare albă. Maşina a fost identificată de poliţişti pe o stradă din apropierea parcului. Corpul a fost luat de la fata locului si transportat de la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie. Politistii cauta cu ajutorul unui detector de metale tubul cartusului.

Bărbatul decedat în parcul Copou se numeşte A. Axinte. El era încadrat poliţist la postul Leorda-Dorohoi. Tânărul provine din sistemul de asistență socială, fiind crescut de o asistentă maternală.

De două luni lucra la Postul de Poliție Leorda, fiind încadrat din sursă externă. Acesta ar fi recurs la acest gest în urma unei decepții în dragoste și s-ar fi împușcat cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Criminaliștii fac cercetări la fața locului.

 

 

 

Sursa:Ziarul de Iasi

 

 

 

 

 

Comments