ADS
ADS
ADS
Șef din Poliția de Frontieră din Botoșani, dezvăluiri despre preoți implicați în contrabanda cu țigări: Am avut și noi țigări depozitate în altar
STIRI
Published on 22/02/2022

Un șef din Poliția de Frontieră din Botoșani a făcut dezvăluiri despre preoți implicați în contrabanda cu țigări. Șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră din Botoșani, Valeriu Harabulă, a declarat în cadrul emisiunii „România, te iubesc!” difuzată, duminică, de postul de televiziune Pro TV, că, de-a lungul timpului, s-a întâlnit cu situații de ascundere a țigărilor de contrabandă chiar în altarul bisericilor.

„Am avut și noi țigări depozitate în altar, adică nimic nou sub soare … preoți, dascăli. Toate aceste grupări au în spate un om potent financiar”, a spus botoșăneanul Virgil Harabulă, care a vorbit de faptul că grupurile de contrabandiști au o „organizare chiar militară”.

Oficialul Poliției de Frontieră din Botoșani a vorbit și despre faptul că persoanele implicate în traficul de țigări au făcut din asta un mod de viață. El a povestit, de asemenea, și modul în care sunt cooptați oameni ai legii în acest periculos fenomen.

Emisiunea „România, te iubesc!” a prezentat, duminică, reportaje despre traficul de țigări la frontiera de Nord a României.

În această săptămână, polițiștii de frontieră din Botoșani au descoperit peste 6.700 de pachete de țigări de contrabandă ascunse în cimitirul din Păltiniș.

 

Comments