ADS
ADS
ADS
Carol, copilul din Botoșani, căzut de la etaj, este în comă la spital. Apelul disperat al tatălui său
STIRI
Published on 10/02/2022

Carol, copilul de doi ani, din municipiul Botoșani, care a căzut, miercuri dimineață, de la etajul III al unui bloc, este în comă la Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

„Va mulțumesc la toți care ați încercat sa ne ajutați va rog rugați-vă pentru el avem nevoie de o minune! Are nevoie de toată energia pozitiva ..”, este mesajul disperat al tatălui său.

Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

La fața locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani pentru evaluare, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Comments