ADS
ADS
ADS
Mister în cazul bărbatului din Botoșani găsit în portbagajul mașinii unei femei. Glumă proastă sau răzbunare?
STIRI
Published on 09/02/2022

O femeie din municipiul Botoșani a găsit, duminică, în mașina parcată pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, un bărbat care dormea în portbagaj.  Femeia a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliția Locală, care l-au trezit pe individ, amendându-l cu 1.500 lei

Cum de a reușit bărbatul să intre în portbagaj dacă aceasta era încuiată nu știe nimeni. O cunoștință a acestuia susține că la mijloc ar putea fi vorba despre o glumă proastă sau chiar o răzbunare.

„La prima vedere masina respectiva nu este un model vechi (rabla) fara sistem de alarma si telecomanda Intrebarea este cum a ajuns acel tanar in porbagajul acelei masini fara sa declanseze alarma sa deschida porbagajul fara sa strice incuietoarea fiind intr-o stare avansata de ebrietate.

Este posibil sa ii fi facut o gluma proasta acelui tanar chiar insusi proprietara masini sau cineva apropiat ei. Amenda data de organele respective, eu personal cred ca incalca dreptul legal al acestui tanar, iar amenda cu masca este cireasa de pe tort avand in vedere ca politia cere si in porbagaj sa fie folosite. Sunt foarte multe intrebari fara raspuns si o cercetare incompleta, dar si incompetenta a organelor de politie. Firul acestui caz il voi cerceta deoarece tot ce este posibil daca acest tanar nu era gasit la timp se putea termina tragic dintr-o gluma proasta sau o razbunare”, este mesajul transmis la redacție.

 

Comments