Angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!
24/01/2022 10:53 in STIRI

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Primăria comunei George Enescu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector debutant la Serviciul voluntar pentru situații de urgență. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de auditor IA. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul amenajări spații verzi, după cum urmează: muncitor calificat IV(amenajare zonă verde) – 1 post, muncitor necalificat I – 2 posturi. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (14.02.2022 – 12.04.2023), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist, S.I. Vezi aici conditiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical debutant (2 posturi). Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS