Se caută doi medici pentru Penitenciarul Botoșani. Vor fi plătiți foarte bine
23/01/2022 11:33 in STIRI

Penitenciarul Spital Târgu Ocna caută doi medici pentru Penitenciarul Botoșani, pe care îi va plăti foarte bine. Este vorba de un medic de familie, generalist, dar și un medic stomatolog, care să acorde asistență medicală persoanelor private de libertate din unitatea de detenție din Botoșani.

Medicul de familie va trebui să presteze doar 120 de ore lună, adică doar 4 ore/zi, iar pentru cele 11 luni rămase până la sfârșitul anului suma alocată pentru aceste servicii este de 99.000 de lei. De asemenea, pentru medicul stomatolog, care va presta doar 80 de ore/lună se oferă un preț pentru contract de 61.600 lei.

Selecția de oferte făcute de Penitenciarul Spital Târgu Ocna va fi făcută pe 28 ianuarie, dată până la care medicii interesați trebuie să depună  ofertele.

Organizatorii concursului precizează că viitoarele contracte se vor încheia pe 11 luni, în funcție de fondurile bugetare disponibile, cu posibilitatea de prelungiri, prin act adițional

„Prețul serviciilor va trebui mentinut ferm pe tot parcursul anului 2022 Plata serviciilor se va efectua in perioada 28-31 ale lunii, in functie de alocatiile bugetare. Serviciile se vor presta la sediul Penitenciarului Botosani Contractul va fi incheiat pentru o perioada 11 luni FEBRUARIE – DECEMBRIE 2022 cu posibilitatea prelungiri prin act aditional”, a precizat Penitenciarul Spital Târgu Ocna.

 

COMMENTS