Doi jucători de fa FC Botoșani au fost depistați cu coronavirus
22/01/2022 10:17 in STIRI

FC Botoșani a primit o veste proastă înaintea primul meci al anului, cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Doi dintre jucători sunt pozitivi cu coronavirus. Este vorba despre portarul Eduard Pap (27de ani) și despre atacantul Mateus Santos (23 de ani), informeaza gsp.ro.

Pentru Marius Croitoru este o pierdere uriașă Pap, acesta fiind titularul său de bază din poartă. Locul său la meciul cu Sepsi va fi luat cel mai probabil de Mario Contra.

Mateus nu este o pierdere pentru Botoșani, brazilianul nefiind oricum unul dintre jucătorii pe care Croitoru se bazează.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, nu concepe ca echipa antrenată de Marius Croitoru să rateze play-off-ul în acest sezon.

„Ar fi dezastruos. Dacă nu vom fi în play-off, nu cred că aș mai putea veni la stadion. A nu fi în play-off, pentru mine înseamnă Liga 2! În acest moment, a nu fi în play-off ar fi o mare, mare cădere”, a răspuns Iftime. Patronul de la FC Botoșani a adăugat că „vreau să construiesc o echipă pentru locurile 3-4.Cred că pot să mă bat cu Craiova. Dar vreo 6 echipe cred asta! Nu sunt diferențe mari de puncte acolo”, a spus Iftime.

În prezent, înainte de reluarea sezonului, FC Botoșani ocupă locul 4 în Liga 1, cu 34 de puncte acumulate în 21 de etape. Prima echipă din afara locurilor de play-off, Rapid, are doar două puncte în minus.

Sursa: gsp.ro

 

COMMENTS