Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani.
14/01/2022 10:31 in STIRI

Mai multe institituții publice din Botoșani fac angajări în perioada următoare.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: logoped debutant, 1 post la Centrul de asistență specializată pentru copilul cu TSA din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul și Adultul cu Dizabilități „Sf. Spiridon” Botoșani; instructor de ergoterapie debutant, 1 post la Centrul de îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Steaua Speranței” (loc. lonășeni, comuna Vf. Câmpului). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV (mașinist la mașini pentru terasamente). Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator financiar – contabil – șef gradul II. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic Coţuşca, Județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitor clădiri. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical de farmacie cu atribuții și de registrator medical în cadrul Farmaciei cu circuit închis, asistent medical generalist debutant cu PL în cadrul ATI, consilier juridic IA  în cadrul Serviciului R.U.N.O.S. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei George Enescu din satul Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector debutant la Serviciul voluntar pentru situații de urgență. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier. Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS