ADS
ADS
ADS
Ministrul Dezvoltării a ajuns, vineri, la Botoșani. Întâlniri separate cu liberalii și social-democrații
STIRI
Published on 14/01/2022

Ministrul Dezvoltării, Czeche Attila, a ajuns, vineri, la Botoșani, într-o vizită oficială. El a avut întâlniri separate cu liberalii și social-democrații. Astfel, inițial, ministrul s-a întâlnit cu prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, alături de directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Monica Adăscăliței, senatorul Cristian Achiței și deputatul Costel Șoptică.

„ Discuțiile s-au purtat pe marginea principalelor obiective de investiții derulate în prezent în județul Botoșani, dar și a perspectivelor de finanțare a altor proiecte ce ar duce la dezvoltarea județului nostru”, susțin reprezentanții Prefecturii.

Apoi, Attila s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, dar și ministrul Muncii, Marius Budăi. A urmat apoi la Casa Sindicatelor o întâlnire de lucru cu reprezentații unităților administrativ- teritoriale, în special primarii, din județul Botoșani.

Între 11.00 și 12.00, Czeke Attila va vizita Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” și Stadionul Municipal, iar apoi va susține o conferință de presă. Ministrul Dezvoltării va mai vizita, apoi, Liceul “Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și Complexul Sportiv din Săveni, Liceul “Dimitrie Cantemir” din Darabani,
Colegiul Național “Grigore Ghica” și Bazinul didactic de înot din municipiul Dorohoi, dar și Baza Sportivă din Bucecea. 

Comments