Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări
16/05/2021 17:07 in STIRI

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi a fi ocupate, cele mai multe fiind pentru persoane cu studii medii.

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate la Compartimentul Investiții. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Leorda, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat – tractorist. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de cioban. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul Amenajări Spații Verzi, după cum urmează: muncitor calificat (lăcătuș mecanic); muncitor calificat în floricultură și arboricultură. Vezi aici condițiile!

Liceul „Dimitrie Negreanu”, cu sediul în Botoșani, Judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: paznic și îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la data de 30.09.2021), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor calificat (salvamar). Vezi aici condițiile! 

Clubul Sportiv din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: muncitor calificat I – bucătar; antrenor, 0,5 normă de lucru, Secția Canotaj; instructor sportiv, 0,5 normă de lucru, Secția Haltere. Vezi aici condițiile!  

COMMENTS