Detalii în cazul violului de la Botoșani! Individul are patru copii, iar pe fata de 13 ani ar fi violat-o cu știrea mamei
13/05/2021 13:47 in STIRI

Detalii cutremurătoare în cazul violului de la Botoșani! Tatăl care și-a violat aproape doi ani fiica vitregă de 13 ani are patru copii, doi ai săi dintr-o relație anterioară și doi ai soției dintr-o relație precedentă. Culmea este că soția acestuia, mama fetei violate, este acasă și se bănuiește că ar fi știut de monstruozitatea care se petrecea în familia sa.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, pe 12 mai, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

"Inițial, în data de 29 martie 2021, bărbatul de 48 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Aarestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventiv.

COMMENTS