FOTO! Isprava unui tânăr din Botoșani. A furat un cal din curtea unui bătrân, dar a dat nas în nas cu polițiștii
11/05/2021 12:41 in STIRI

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au sprijinit un bătrân de 84 de ani, din localitatea Sinăuţi, judeţul Botoşani, să intre in posesia cabalinei, care dispăruse din curtea sa, se arată într-un comunicat al ITPF Iași.

Potrivit sursei citate, în data de 11 mai în jurul orei 00.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi a observat un tânăr, care se deplasa cu o cabalină dinspre localitatea Sinăuţi, către localitatea Mihăileni.

În momentul legitimării, tânărul, cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani, a declarat că a găsit calul pe un câmp din apropiere şi că ştiind cui aparţine, urma ca a doua zi să îl restituie proprietarului.

"Echipajul poliţiei de frontieră împreună cu tânărul s-a deplasat la adresa indicată de acesta şi a restiuit calul proprietarului, un bătrân în vârstă de 84 de ani din localitatea Sinăuţi, care a declarat că i-a fost furat animalul din curte. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", mai precizeaza sursa citata.

COMMENTS