O tânără de 17 ani a sărit dintr-o mașină în mișcare, după o ceartă cu iubitul
11/05/2021 07:59 in STIRI

O tânără de 17 ani s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers, după o ceartă cu iubitul său. Scena a avut loc pe un drum din localitatea Zlătunoaia, când adolescenta, din Todireni, pe fondul unei crize de gelozie, s-a luat la ceartă cu iubitul de 23 de ani, căruia i-a cerut să oprească mașina.

Pentru că acesta nu a oprit, fata l-a amenințat că se aruncă din mașina aflată în mers, ceea ce a și făcut. Tânăra a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale, în urma căzăturii suferind mai multe traumatisme.

"Un tanar de 23 de ani din comuna Lunca, in timp ce conducea autoturismul pe DC 40 in loc Zlatunoaia, avand pasagera pe locul din dreapta fata o tanara de 17 ani, aceasta din urma, pe fondul unei discutii in contradictoriu, a deschis portiera si a sarit in afara autoturismului in timp ce acesta era in miscare”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, conducatorul auto avea o alcoolemie de 0, 50 mg/l in aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa, iar fata a fost transportată la spital.

COMMENTS