Săptămâna aceasta începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie. Șefa DSP Botoșani: Astăzi urmează să discutăm cu dumnealor ce vaccin vom face în aceste cabinete
04/05/2021 16:23 in STIRI

În cursul acestei săptămâni, începe vaccinarea împotriva coronavirusului prin intermediul cabinetelor medicilor de familie. Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței, este vorba despre 42 de medici de familie, din întreg județul, care și-au dat acordul pentru a începe vaccinarea în cabinetele lor, iar botoșănenii se vor pute imuniza în principiu cu AstraZeneca și Johnson.

„Am cerut un acord al medicilor de familie din județul Botoșani, și-au dat acordul 42 de medici de familie pentru a începe vaccinarea în aceste cabinete medicale individuale. Sunt la nivelul întregului județ. Astăzi urmează să discutăm cu dumnealor ce vaccin vom face în aceste cabinete, în principiu se vor face AstraZeneca și Johnson, dar dacă vom avea solicitări și pentru Pfizer și Moderna vom sprijini cabinetele medicilor de familie pentru a vaccina și acest tip de vaccin”, a declarat Monica Adăscăliței.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate șase îmbolnăviri noi cu COVID-19.

COMMENTS
ADS