Încă un centru de vaccinare anti COVID deschis, marți, în municipiul Botoșani
13/04/2021 11:13 in STIRI

Încă un centru de vaccinare anti COVID a fost deschis, marți, în municipiul Botoșani, a anunțat directorul Direcției de Sănătate Publică, Monica Adăscăliței. Potrivit sursei citate, acesta va funcționa în sala de sport de la Școala 17 Botoșani, cu un flux de 72 de persoane pe zi, În acest centru, va fi administrat vaccinul Pfizer.

”Sunt persoane care s-au înscris pe platformă și de la ora 8.00 a început vaccinarea. Posibil să se mărească numărul de fluxuri, așteptăm săptămâna viitoare de la nivel național informații. (…) Doritori sunt și în general persoane de vârsta a treia care solicită și depun cereri, întrucât nu au reușit să se programeze prin medicul de familie sau fie direct în platformă, și atunci s-au înscris pe liste suplimentare. Lista este trimisă către centrele de vaccinare și vor fi chemați”, a declarat directorul DSP Botoșani.

La nivelul județului Botoșani au fost aduse 50.607 doze de vaccin. Un număr de 27,989 de botoșăneni s-au vaccinat cu prima doză iar 16.627 cu a doua doză.

COMMENTS