Noi locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Posturile disponibile sunt în școli și primării
11/04/2021 21:00 in STIRI

Noi locuri de muncă scoase la concurs de primării și școli din județul Botoșani.

Liceul „Dimitrie Cantemir”, cu sediul în Darabani, str. Tudor Vladimirescu nr. 20A, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Văculeşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a funcţiilor contractuale vacante, în cadrul proiectului UMBRELLA (U-uman, M-edical, B-unatate, R-espect, E-ducație, L-ibertate, L-ocal, A-dministrație) – beneficiar Comuna Văculești, cod MySMIS: 139481, după cum urmează:

  • manager proiect;
  • coordonator servicii sociale;
  • coordonator activități de antreprenoriat;
  • monitor antreprenoriat. 

Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Coşula, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector debutant, Compartimentul de Asistență Socială. Vezi aici condițiile!

Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de administrator financiar. Vezi aici condițiile!

COMMENTS