Lider PNL: Vlad Voiculescu este nociv. Nu știu dacă o face intenționat sau e rău sfătuit
11/04/2021 09:59 in STIRI

Vicepreşedintele PNL, Ben-Oni Ardelean, a cerut demiterea de urgență a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Ardelean a continuat bătălia cu Voiculescu și sâmbătă seara, în timpul protestelor din Capitală, când a intrat în direct la Realitatea TV și și-a nuanțat poziția. „Este nociv pentru guvernare”, a concluzionat Ardelean.

„Traversăm o perioadă foarte complicată. O perioadă în care trebuie să avem încredere în guvernare, pentru că altfel toate măsurile pe care Guvernul le ia în următoarea perioadă nu o să aibă nici o valoare. (...) Aceste măsuri luate trebuie să aibă susținerea populației. Păi cum să am susținerea populației când un ministru de genul acestui individ ia astfel de măsuri?! Nu poți! N-ai voie să faci o astfel de gafă monumentală: să scoți oameni în stradă noaptea și să-i muți dintr-un spital în altul că așa vor niște decidenți la nivel de USR-PLUS", a afirmat liderul PNL, în direct la Realitatea Plus.

Ardelean a precizat că demersul său se dorește un semnal de alarmă, atât pentru colegii săi din PNL, cât și pentru partnerii de guvernare din USR Plus.

"Eu chiar nu înțeleg... Fie mulțimea nenumărată, fără număr, fără număr de consilieri onorifici pe care dânsul (Vlad Voiculescu - N.R.) și i-a luat îl dezinformează, îl duc pe arătură și nu înțelege nimic... Ori, probabil, domnia sa nu este obișnuit să ia decizii, chiar nu înțeleg. La nivelul acesta chiar nu-ți permiți să faci gafe", a afirmat Ardelean.

 Sursa:Realitatea.net

COMMENTS