Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs
10/04/2021 16:49 in STIRI

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs, în data de 11 mai, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Patrimoniu. Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional debutant. Condiții specifice prevăzute în fișa postului aferente funcției publice:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: inginerie civilă, științe administrative sau drept.
  • durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.

Al doilea post este de consilier clasa I grad profesional principal. Condiții specifice prevăzute în fișa postului aferente funcției publice studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul drept sau științe administrative;

  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor.
  • durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.

Probele stabilite pentru concurs: selecția dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu. Condiții de desfășurare a concursului: proba scrisă are loc pe 11 mai ora 10.00.

Interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 09.04– 28.04.2021, inclusiv, la sediul Primăriei municipiului Botoșani – Serviciul Resurse Umane, Salarizare, cam. 1, Piața Revoluției nr. 1.

Locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1.

COMMENTS