Botoșaniul a fost blocat de zeci de tractoare. Șoferii au stau bară la bară
07/04/2021 19:26 in STIRI

Municipiul Botoșani a fost blocat, miercuri, de protestul fermierilor. Zeci de tractoare au circulat cu viteză redusă pe mai multe străzi din Botoșani, iar șoferii mașinilor au stat bară la bară. De altfel, protestul a fost unul anunțat și avizat, iar șoferii au fost sfătuiți să evite, pe cât posibil, să circule, mieruri după-amiază, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, pe traseul cuprins între sediul E.On și strada Cuza Vodă.

Recomandarea a venit de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani și a fost făcută pe fondul unui protest organizat de Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Botoșani.

Manifestarea de protest este avizată și constă într-un marș cu utilaje agricole, respectiv tractoare, în municipiul Botoșani, pe traseul sediul EON – strada Calea Națională, staționare pe strada Cuza Vodă, cu blocarea doar a unui sens de circulație, urmat de o pichetare în Piața Revoluției, fără a se depăși numărul de 100 de participanți prevăzut de legislație în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

COMMENTS
ADS