A început protestul fermierilor! O coloană cu 33 de tractoare a intrat în municipiul Botoșani
07/04/2021 14:45 in STIRI

Protest pe tractoare a fermierilor botoșăneni, miercuri după-amiază. Nu mai puțin de 33 de tractoare au pornit în coloană dinspre Răchiți spre municipiul Botoșani. Acțiunea este organizată de Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Botoșani și are loc între orele 14.00 – 16.00.

Manifestarea de protest este avizată și constă într-un marș cu tractoare, în municipiul Botoșani, pe traseul sediul EON – strada Calea Națională, staționare pe strada Cuza Vodă, cu blocarea doar a unui sens de circulație, urmat de o pichetare în Piața Revoluției.

Forțele de ordine acționează pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a manifestării de protest, prevenirea infracțiunilor și contravențiilor, dirijarea traficului rutier și pietonal, precum și pentru prevenirea și stingerea unor eventuale incendii, potrivit competențelor legale ale instituțiilor din care fac parte.

Fermierii botoșăneni au mai organizat un protest pe 4 martie, nemulțumiti că nu au fost incluse în buget sumele pentru despăgibiri în urma secetei.

COMMENTS