ADS
ADS
ADS
O femeie a murit după ce a fost călcată de o mașină
STIRI
Published on 06/04/2021

Un accident extram de grav s-a produs sâmbătă seară la Botoșani. Este vorba de un accident petrecut pe 3 aprilie, în jurul orei 21.00, în comuna Durnești, în urma căruia a rezultat decesul unei femei în vârstă de 47 de ani. Accidentul ar fi fost produs de o tânără de 26 de ani, care ar fi trecut cu mașina peste femeia căzută pe partea carosabilă.

Șoferița și-a dat seama de ceea ce s-a întânplat abia după ce ar mai fi parcurs încă 500 de metri cu mașina. Ea ar fi revenit, ulterior, la fața locului. Interesant este că, ulterior, un alt șofer, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ar fi oprit lângă victima decedatră pe partea carosabilă.

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani nu a prezentat public accidentul, însă localnicii din Durnești sunt indignați de modul în caere s-a produs tragedia rutieră și de reacția autorităților.

„Numele acesteia (n.r.- șoferiței) este Feghiu Oana, aceasta conducând cu viteza in seara de 3 aprilie, a lovit cu mașina o doamna în vârstă de 47 de ani, aceasta a murit pe loc, și în ciuda acestui fapt nu s-a luat nici o măsură din partea autorităților asupra ei , umbla fara probleme cu mașina prin comuna în timp ce rudele victimei își plâng mortul. O persoană influenta din comuna a avut grijă ca acesteia sa nu i se aduca consecințe legale, și de asemenea, sa ascundă cazul de presă și de orice alt ochi curios Sătenii sunt indignați de aceasta întâmplare și vor dreptate dar nimeni nu are curajul sa vorbească de frica a ceia ce li s-ar putea întâmpla și lor dacă se află”, a scris, pe adresa redacției, un localnic din Durnești.

Potrivit martorilor, victima se numeste Marioara Şveica, în vârstă de 47 ani. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comments